RP-Karmi

As Oy Sudenmarja

Myynnissä

As Oy Sudenmarja

Sudenmarja 9, 70870 Hiltulanlahti

Ihastu Sudenmarjaan ja löydä unelmiesi koti! Hiltulanlahteen rakentuvat laadukkaat rivitalokodit valmistuvat alkusyksystä 2021. Sudenmarjan viimeinen vapaa koti odottaa vielä asukkaitaan. Yksityisesittelyt p. 040 163 0172, tiina.kosonen@rp-karmi.fi

Asunto Oy Sudenmarjan laadukkaat rivitalokodit rakentuvat kehittyvälle ja kasvavalle Hiltulanlahden alueelle kaupungin 5120m² vuokratontille. Kohteeseen rakentuu neljä erillistä rivitaloa, joista kaksi (B- ja D-talot) valmistuvat heinäkuun 2021 lopussa, juuri sopivasti ennen koulujen alkua. A- ja C-talot valmistuvat alkusyksystä.

Hiltulanlahti on aktiivisesti kehittyvä, rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, joka tarjoaa vehreän ympäristön ja hyvät liikuntamahdollisuudet vaikkapa Hiltulanlahden uuden koulun lähiliikunta-alueella tai hiihtoladuilla.

Sudenmarjan kodeista on hyvät yhteydet Kuopion keskustaan (11 km) ja matkan voi taittaa autolla moottoritietä pitkin tai bussilla, jonka kyytiin pääsee kodin lähellä sijaitsevalta pysäkiltä. Kevyen liikenteen väylät myös pyöräilijöille. Koulu ja päiväkoti kävelymatkan päässä, ja koulumatkat taittuvat turvallisesti ilman isojen teiden ylityksiä. Lähistöltä löytyy myös Matkuksen kauppakeskus.

Asuntoyhtiössä on neljä rivitaloa, joissa yhteensä 15 huoneistoa. Huoneistot ovat pääosin yksitasoisia (2 kaksitasoista) ja niiden koot 60m²-115m². Jokaisella asuinhuoneistolle kuuluu autokatospaikka ja sen yhteydessä varasto. Lisäksi taloyhtiölle rakennetaan runsaasti autopaikkoja sekä asukkaiden että vieraiden käyttöön.

Huolellisesti suunnitellut, toimivat pohjaratkaisut takaavat asumismukavuuden. Käytännöllisyyttä lisää muun muassa kaksi uloskäyntiä terassille tai parvekkeelle ja erillinen puolilämmin varasto/tekninen tila sisäänkäynnin yhteydessä. Asuntojen varustelutaso on laaja sisältäen mm. vakiona runsaasti kaappitilaa, sälekaihtimet, ilmalämpöpumpun ja terassien kaidelasituksen, kaksi varastotilaa sekä asunnon hintaan sisältyvän autokatospaikan.

Kuvia ja videoita kohteesta

Virtuaaliesittely

Kurkista alustavaan suunnitelmaan D14-asunnosta virtuaaliesittelynä!

Huoneistot

Huoneisto Koko Pinta-ala Tila Velaton hinta Myyntihinta Kohde etuovessa
A1Myyty
A2Myyty
A3Myyty
B4Myyty
B5Myyty
B6Myyty
B7Myyty
C8Myyty
C9Myyty
C10Myyty
C11Myyty
C12Myyty
D13Myyty
D14Myyty
D15Myyty

Sijainti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!