RP-Karmi

Jynkänmäen Helemi

Myynnissä

Jynkänmäen Helemi

Kalliotörmänkatu 23, 70840 Kuopio

LOPPUUNMYYTY! Jynkänmäen Helemi on loistavalle paikalle Saaristokaupunkiin, Jynkänmäen kupeeseen rakentuva 23 huoneiston rivitalokohde.

Jynkänmäen Helemi on loistavalle paikalle Saaristokaupunkiin, Jynkänmäen kupeeseen rakentuva 23 huoneiston rivitalokohde. Huoneistot ovat sekä yksi- että kaksitasoisia ja niiden koot vaihtelevat 50 m2–143 m2 välillä. Terassit ja piha-alueet sijoittuvat pääosin ilta-auringon suuntaan. Rakennettava kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä asuinrakennuksesta ja autokatoksesta. Jynkänmäen Helemi toteutetaan RP-Karmin tutulla laadulla, nyt ensimmäistä kertaa ekologisesti täysin puurakenteisena.

Jynkänmäen alue on sijainniltaan erinomainen ja kohteemme rakentuu sen rinteeseen, päättyvän kadun päähän, lähelle luontoa ja lenkkipolkuja. Kuopion kaupungin melukarttamäärittelyn mukaan alue on luokiteltu hiljaiseksi. Kuopion keskustaan on matkaa noin 7 kilometriä ja lähimmälle bussipysäkille Lehtoniementielle noin 400 metriä. Alueen läheisyydessä on useita päiväkoteja, Martti Ahtisaaren koulu sekä Keilankannan alueen palvelut, muun muassa S-Market.

Kohteen arvioitu valmistuminen syksyllä 2022.

Kuvia ja videoita kohteesta

Huoneistot

Huoneisto Koko Pinta-ala Tila Velaton hinta Myyntihinta Kohde etuovessa
A1 päätyMyyty
A2Myyty
A3 Myyty
A4Myyty
A5Myyty
A6Myyty
A7Myyty
A8Myyty
A9Myyty
A10Myyty
A11 päätyMyyty
B12 päätyMyyty
B13Myyty
B14Myyty
B15Myyty
B16 päätyMyyty
C17 päätyMyyty
C18Myyty
C19Myyty
C20Myyty
C21Myyty
C22Myyty
C23 päätyMyyty

Sijainti

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!