RP-Karmi

Pankonpuisto

Myynnissä

Pankonpuisto

Pankkopolku 8, 70820 Kuopio

Myynnissä rivitalokohde Kuopion Pirtissä, lähellä rantaa ja Pirttilahden kärkeä. Tästä kohteesta enää yksi asunto jäljellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tee tarjous!

Upea seitsemän huoneiston rivitalokohde Kuopion Pirtissä, Pirttilahden rantamaisemissa. As Oy Kuopion Pankonpuiston kaksitasoiset asunnot ovat kooltaan 87–131 m2 ja niiden terassit ja parvekkeet avautuvat ilmansuunniltaan länteen ja etelään.

Uudenlaista mukavuutta rivitaloasumiseen!

Asu viihtyisästi ja hallinnoi energiankulutustasi omakotitaloasumisen tyyliin. Asuntokohtaisen, kustannustehokkaan poistoilmalämpöpumpun avulla hoidat helposti kotisi lämmityksen ja viilennyksen maksaen vain omasta kulutuksestasi, myös lämmityksen ja lämpimän käyttöveden osalta.

Asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on puolilämmin varastotila. Autopaikka sekä autokatos ja siihen kuuluva kylmä varasto myydään erikseen omina osakkeinaan. Taloyhtiölle tulee lisäksi yhteinen pyörävarasto.

Kauppa, koulu ja päiväkoti ovat kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyvät myös monipuoliset ulkoilu- ja liikuntapaikat ja leikkialueet. Pirttilahden venesatama on kävelymatkan päässä ja kodin edustalta pääset hiihtämään Kallaveden jäälle.

Lähin bussipysäkki on noin 200 metrin päässä Savolanniementiellä. Matkaa Kuopion torille noin 11 kilometriä.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä myyntiin!

Kuvia kohteesta

Huoneistot

Huoneisto Koko Pinta-ala Tila Velaton hinta Myyntihinta Kohde etuovessa
As 1Myyty
As 2Myyty
As 34h+k+s87 m2Vapaa249 500 €77 345 €Etuovi.com
As 4Myyty
As 5Myyty
As 6Myyty
As 7Myyty

Sijainti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!