RP-Karmi

Kuunsilta

Suunnittelussa

Kuunsilta

Kuunsilta 10, 70820 Kuopio

Suunnittelussa rivitalokohde omalle rantatontille Kuopion Saaristokaupunkiin. Kaksikerroksisissa, 85–120 m2:n perheasunnoissa on omat terassit kummassakin kerroksessa.

Asumisen mukavuutta ja arjen luksusta

Useimmista asunnoista avautuu kaunis näkymä Kallavedelle. Säilytystilaa on runsaasti ja asuntojen yhteydessä on oma, puolilämmin varasto. Taloyhtiölle rakennetaan oma rantasauna ja uimalaituri, joten omasta rannasta voi pulahtaa vaikka virkistävälle aamu-uinnille. Laituriin parkkeerataan myös taloyhtiön kaksi yhteiskäyttöistä soutuvenettä.

Kohde on kolmen asuintalon yhtiö, jossa rakennuskokonaisuuden muodostavat asuintalojen lisäksi autokatos ja väestönsuoja.  Autokatospaikat myydään erillisinä osakkeina. Kunkin autokatoksen yhteydessä on erillinen kylmä varastotila, joka kuuluu autokatoksen myyntihintaan.

Kuunsillan kohteemme on mukavan matkan päässä lähialueiden palveluista, Pirtin koululle ja ruokakauppaan on matkaa noin kaksi kilometriä, ja lähin päiväkoti löytyy noin kilometrin päästä. Bussipysäkille on matkaa 200 metriä. Lähistöltä löytyy Savolanniemen uusi uimaranta ja talvisin laduille pääsee jäitä pitkin kotipihasta.

Rakentaminen aloitetaan maaliskuussa 2022 ja kohde valmistuu alkusyksystä 2023.

Kuvia kohteesta

Sijainti