RP-Karmi

Ajankohtaista

Etsimme elementtityöntekijöitä

17.8.2022

RP-Karmi Oy on noin 25 henkilöä työllistävä kuopiolainen rakennusalan yritys. Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta elementtityöntekijää Toivalan elementtitehtaallemme.

Työtehtävänäsi on asuntojen puuelementtien valmistus. Suunnittelemme ja toteutamme katto-, seinä- ja välipohjaelementit sekä valmiskomponentit asiantuntevasti ja aina asiakkaan tarpeiden mukaisina. Rakentamisen huolellisuus ja työn laadukkuus ovat meillä RP-Karmissa kunnia-asioita, ja näitä edellytämme myös sinulta.

Onnistut tehtävässäsi, jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja joustava. Koulutuksena sinulla on alan perustutkinto ja lisäksi soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme monitaitoisuutta, huolellisuutta sekä rivakkaa tekemisen meininkiä. Työtä varten tarvitset työturvallisuuskortin ja tulityökortin. Tarvittaessa koulutamme sinut niiden osalta. Elementtitehtaallamme työskennellään arkipäivisin kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vakaan ja kehitysmyönteisen työpaikan sekä mukavan työporukan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi. Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Voisiko RP-Karmi olla oikea työpaikka sinulle? Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille sähköpostitse osoitteeseen jarno.hanninen@rp-karmi.fi 26.8. mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

Jarno Hänninen, jarno.hanninen@rp-karmi.fi puh. 040 163 1444