RP-Karmi

Ajankohtaista

Etsimme elementtityöntekijöitä

29.9.2021

RP-Karmi Oy on kolmekymppinen, noin 25 henkilöä työllistävä kuopiolainen rakennusalan yritys. Etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta elementtityöntekijää Toivalan elementtitehtaallemme.

Työtehtävänäsi on asuntojen puuelementtien valmistus. Suunnittelemme ja toteutamme katto-, seinä- ja välipohjaelementit sekä valmiskomponentit asiantuntevasti ja aina asiakkaan tarpeiden mukaisina. Rakentamisen huolellisuus ja työn laadukkuus ovat meillä RP-Karmissa kunnia-asioita, ja näitä edellytämme myös sinulta.

Onnistut tehtävässäsi, jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja joustava. Elementtitehtaallamme työskennellään arkipäivinä kahdessa vuorossa. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi kirvesmies. Arvostamme monitaitoisuutta, huolellisuutta sekä rivakkaa tekemisen meininkiä. Voit olla joko kokenut kehäkettu tai aloitteleva keltanokka. Työtä varten tarvitset työturvallisuuskortin ja tulityökortin. Tarvittaessa koulutamme sinut niiden osalta.

Tarjoamme sinulle vakaan ja kehitysmyönteisen työpaikan sekä mukavan työporukan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi. Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Voisiko RP-Karmi olla oikea työpaikka sinulle? Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille sähköpostitse osoitteeseen hannu.haaranen@rp-karmi.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Hannu Haaranen, hannu.haaranen@rp-karmi.fi puh. 040 163 1517