RP-Karmi

Ajankohtaista

Sinustako RP-Karmin vastaava työnjohtaja?

20.5.2021

RP-Karmi Oy on kolmekymppinen, noin 25 henkilöä työllistävä kuopiolainen rakennusalan yritys. Me rakennamme laadukkaita koteja aidolla rakkaudella. Etsimme nyt pitkäaikaiseen suhteeseen vastaavaa työnjohtajaa tulevia työmaaprojektejamme varten.

Tehtävänäsi on johtaa ja organisoida työmaaprojekteja alusta loppuun. Rakentamisen huolellisuus ja työn laadukkuus ovat meillä RP-Karmissa kunnia-asioita, ja näiden toteutumisessa työmaalla sinun roolisi on merkityksellinen.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa työmaahenkilöstön johtaminen, työmaan aikataulujen laadinta ja työmaan toteuttaminen aikataulujen mukaisesti, työmaan aliurakoiden hallinnointi, työturvallisuudesta huolehtiminen sekä erinomaisen laadun varmistaminen.

Onnistut tehtävässäsi, jos olet oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen ja ratkaisuhakuinen, ja osaat johtaa sekä ihmisiä että asioita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, eivätkä hanskat tipu käsistäsi hankalissakaan paikoissa. Edellytämme välttävää ATK-osaamista ja kykyä oppia Microsoft Office -työkalut ja rakennusalan tavanomaisimmat aikataulutuksiin, kustannusraportointiin sekä sähköiseen laskutuksen liittyvät ohjelmistot.

Odotamme sinulta kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Sinut tulee myös olla hyväksytty vastaavaksi työnjohtajaksi Kuopion talousalueella. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri.

Tarjoamme sinulle vakaan ja kehitysmyönteisen työpaikan sekä mukavan työporukan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä itseäsi että koko yrityksen toimintaa. Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Voisiko RP-Karmi olla oikea työpaikka sinulle? Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi meille sähköpostitse 20.6.2021 mennessä osoitteeseen hannu.haaranen@rp-karmi.fi

Lisätietoja tehtävästä:
Hannu Haaranen, hannu.haaranen@rp-karmi.fi puh. 040 163 1517